Vriendenkring

Beste vriend, sympathisant, muziekliefhebber,

Sinds december 2015 is de vriendenkring rond de CBM-koren opgestart. Wij hopen te mogen rekenen op uw steun, om samen verder te bouwen aan onze kooractiviteiten: mooie producties maken, zalige muziek brengen, ontspannende concerten die ons verenigen en gelukkig maken, de jeugd kansen geven om hun muzikale talent te ontdekken en te ontwikkelen. Dat is onze missie.

Als u ons wil steunen kan dat via het inschrijvingsformulier op deze site. Voor de leden van de vriendenkring voorzien we een aantal voordelen naargelang de aard van het lidmaatschap. Uitleg daarover vindt u onderaan deze pagina.

De CBM-familie is weer volledig en wil verder groeien. Daarom hebben wij uw vriendschap, sympathie en steun nodig.  Uw lidmaatschap van de vriendenkring biedt daartoe de mogelijkheid. Wij danken u alvast voor uw gulle steun en hopen u snel te ontmoeten op één van onze activiteiten. U kan het bedrag dat overeenkomt met uw keuze overmaken op het rekeningnummer BE58 7360 1059 3979 met vermelding ‘CBM-vriendenkring’.

De voorzitters van CBM, CBM-Jeugd en KiKoTi

Ontvangen nieuwsbrief + uitnodigingen voor alle activiteiten

Korting op activiteiten

vermelding in programmaboekjes