Inge Feyen

Inge Feyen studeerde orgel aan het Lemmensinstituut bij Joris Verdin, Wannes Vanderhoeven, Luk Bastiaens, Peter Pieters en Reitze Smits. Ze volgde actieve meestercursussen bij Jean Boyer, Ludger Lohmann, Louis Robilliard, Ben van Oosten en Winfried Berger. In 2003 behaalde ze het einddiploma “Meester in de Muziek, finaliteit orgel” aan het Lemmensinstituut te Leuven. Sinds 2006 toert ze samen met Kurt Bikkembergs door gans Vlaanderen met “In Circulo Anni”, een jaarkrans voor gregoriaanse zang en orgel. Tevens verleent zij haar medewerking tijdens concerten en radiomissen. Bij Erik van Nevel en Kurt Bikkembergs studeerde ze koordirectie en behaalde het einddiploma “Meester in de Muziek, finaliteit directie” in 2006. Momenteel zet Inge haar studies verder aan de “Kinderkooracademie Nederland” bij Marijke van Klaveren en Sylvère van Lieshout. Inge dirigeerde de CBM Capella van april tot augustus 2007. Ze is ook als dirigent verbonden aan het jeugdkoor In Dulci Jubilo (Herk-de-Stad) en het gemengd koor Pro Musica (Beverst). Inge dirigeerde ook het CBM kinderkoor van januari tot december 2007. (laatste update: 25/5/2008)