20 november 2016 viering CBM 45 jaar !

“Toen Pastoor Vandervelpen in 1971 een kinderkoor oprichtte, had hij er waarschijnlijk niet bij stilgestaan hoe het koor zou evolueren, laat staan hoe de situatie er na 25 jaar zou uitzien.” Zo begint de tekst in het CD-boekje horend bij de kerst-cd “In’t Stedetje Van Nazareth”. Het koor is sinds die CD-opname opniéuw 20 jaar ouder. U rekent goed: de Capella Beatae Mariae Ad Lacum bestaat anno 2016 maar liefst 45 jaar. Dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Na de succesvolle viering van 40 jaar CBM, alweer 5 jaar geleden, willen we er opnieuw een feest van maken waarin muziek en gezellig samenzijn centraal staan.

We nodigen je van harte uit op 20 november 2016  van 11h30 tot 18u voor een gevarieerd programma in en rond ‘onze’ Onze-Lieve-Vrouw-ten-Poelkerk. Details volgen in de komende weken en maanden, maar met deze website willen we je alvast warm maken voor dit event. Praktische informatie (inschrijving) kan u vinden op deze pagina.

Heb je een vraag of suggestie dan kan je deze kwijt op het contactformulier 45 jaar CBM.

Hopelijk tot dan!