Welkom op de website van het koor Capella Beatae Mariae ad Lacum uit Tienen.

Indien u een bericht wil achterlaten, vul dan hier een reactie in ... indien u wil reageren op een ander bericht, klikt u op de "beantwoorden"-link van het desbetreffende bericht!

Opmerkingen (positief of negatief) op de web-site zijn steeds welkom ...
Alvast bedankt!
CBM

Labels:

Proficiat voor 2013-2014!!

Beste CBM'ers. Dit is de website van het koor en niet van de dirigent, dus dan mag ik hier wel een berichtje voor jullie achterlaten he ;-) Bij deze wil ik jullie bedanken voor de fijne samenwerking dit jaar en het vele werk dat jullie verzet hebben. En daarnaast ook proficiat wensen voor de mooie resultaten die hiervan het gevolg waren. Ik denk natuurlijk in de eerste plaats aan het provinciaal koortoernooi, waar jullie inzet beloond werd met een pracht van een score én een medaille. Dit resultaat is daarom het meest tastbaar. Maar daarnaast denk ik ook aan het concert 'voorbij de zon en de wind': geen gemakkelijke muziek om te zingen, zowel op technisch als op muzikaal vlak, maar wel een zeer knappe prestatie van het koor om deze tot klinken te brengen! Ten slotte waren er de mooie kerstviering ("Quelle est cette odeur" spookt nog geregeld in mijn hoofd rond!) en de viering in Hoegaarden (die kon niet anders dan geslaagd zijn, met twee Van Nuffels op het programma! ;-) ). Ik kijk alvast uit naar volgend jaar!!

Vivaldi concert

We zijn verleden zaterdag komen luisteren naar uw Vivaldi-concert.
Onze warme felicitaties hiervoor! We hebben er van genoten.

Groetjes

Marina

Vivaldi-concert van vorige zaterdag 10 december 2011

Beste koorleden,

Proficiat met jullie concert van vorige zaterdag 10 december. Het was een fijn moment en we zijn blij dat we dit hebben meegemaakt! Nog vele jaren zangplezier!

Concert Vivaldi 10 december 2011

Het was een mooi concert. Proficiat aan alle zangers en zangeressen en aan onze dirigente. Het resultaat mocht er zijn!
Dank aan iedereen die heeft meegeholpen tijdens de voorbereidingen of na het concert. Ten slotte oprechte dank aan het talrijk opgekomen publiek!
Hopelijk tot binnenkort voor een volgend CBM-concert!

Mooie vernieuwde website! :-)

Hallo allemaal

Hallo allemaal, knappe website! Het roept zeker herinneringen op... Amaai al 40 jaar! Onze pastoor zou zeker fier zijn nu! Fijn om via deze weg jullie nog eens te zien waar jullie mee bezig zijn. Knap! Ik ben fier dat ik ooit een deeltje van die 40 jaar heb kunnen uitmaken, maar heb ook nog wat bekende gezichten gezien. Groetjes Christine Hendrickx

Toelatingsvoorwaarden

Ik ben Kristin De Volder en ik had graag wat meer informatie gehad i.v.m. de toelatingsvoorwaarden tot het koor Capella Beatae Mariae ad Lacum. Ik ben 36 jaar, ben op zoek naar een koor en vroeg me af of jullie nog plaats hebben voor mij.
Uitkijkend naar jullie antwoord groet ik u,
Kristin De Volder

Dag iedereen!

Dag iedereen! Wat een leuke verrassing om deze website te ontdekken! Ziet er leuk uit, maar ik heb nog niet alles ontdekt... Misschien is dit nog wel een manier om wat meer contact te krijgen met het koor waar ik bijna 20 jaar mijn stembanden kon smeren!
Groetjes aan iedereen
Patricia

Passieconcert

Was nog vergeten jullie te feliciteren voor het stemmige passieconcert, het klonk echt goed. Niet de kwantiteit telt, maar dat is wel bekend. Laat maar iets weten als er nog eens een optreden is, he! Groetjes van een fan. Magda Guelinckx